Toto sú dôležité informácie okolo stravy

Na starom fóre som písal tiež o zapíjaní jedla červeným vínom. Áno, je vedecky dokázané, že Resveratrol má antioxidačné účinky. ale pozor na množstvo. Teraz jem len 2x denne a zapíjam 2 deci červeného vína po každom jedle. Vedecké poznatky sú v takýchto veciach priorita.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4942868/
K tomu videu chcem povedať: možno tvojim cieľom nie je nabrať svaly. V takom prípade ide už iba o množstvo čo zješ. A tiež kvalitu toho, čo zješ. Nechceš predsa naberať tuky. Radšej sa zlepšuj vo vytrvalosti a sile. To ti v živote pomôže.
Morčacie mäso je najlepší zdroj proteínov.
Morčacie prsia prírodné 250 gramov obsahujú len 360 kcal, pričom keď si ho dáte s pohánkou alebo s mojim obľúbeným zeleninovým mixom, (400 gramov), ste napráskaní do prasknutia chutným a veľmi výživným jedlom na dlhú dobu. Zaženiete tým hlad na dlhú dobu a o to pri jedení ide. Najesť sa a nebyť hladný. Dobrá správa je, že celková energia z takého jedla je len niečo okolo 700 kcal, čiže polovica denného výdaja bazálneho metabolizmu bežného človeka. Ešte môžete na večeru spráskať a prejesť sa toho istého jedla. Z toho nikdy nepriberiete. Pohánka je dokonalý nástroj na zasýtenie. Ešte si do toho môžete spraviť 3 vajcá na tvrdo, ak to zvládnete zjesť. Stále však budete týmto na hladine kalorického normálu. Kľudne po takomto jedle behajte, cvičte, posilujte. Má to katabolický efekt. Vyskúšané.